Schul Landskabarkitekter har designet den nye forplads til Københavns Museum. Arbejdet er igang og indvielse sker i forbindelse med åbningen af den kommende udstilling, Urban Nature, den 2. maj 2014.
foto 1
Københavns Museum har gennem de seneste år ændret sin formidlingspraksis forholdsvis radikalt fra permanente kronologiske udstillinger til skiftende tematiske udstillinger, der kombinerer et historisk blik med nutidens emner. I forlængelse heraf har Københavns Museum i 2014 valgt at fokusere størstedelen af sin udadrettede virksomhed omkring samme tema – på forholdet mellem by og natur. Baggrunden for valget af tema skal også findes i det forhold at Københavns Kommune er blevet udnævnt til European Green Capital 2014, pga. byens markante mål for byens grønne udvikling.

Som del af Sharing Copenhagen og med afsæt i egne ’haver’ og mere traditionelle indendørs aktiviteter og udstillinger åbner museet den 2. maj 2014 en række sammenhængende, men separate, projekter under titlen Byens Natur – Urban Nature.

<<<