Vi er både glade og stolte over, at Bygningsstyrelsen har valgt Schul landskabsarkitekter med H+ARKITEKTER i spidsen for det team, der skal varetage totalrådgivning for statsligt byggeri i Region Hovedstaden. Rammeaftalen er ét af de største offentlige udbud de seneste år.

Vores team består af H+ARKITEKTER som totalrådgiver med øvrige kolleger AART Architects, Rønnow Arkitekter, Oluf Jørgensen, Strunge Jensen og Cubic Group som underrådgivere.

Teamet er allerede i gang med de første opgaver, og vi glæder os til at bygge videre på det gode samarbejde!

Bygningsstyrelsen er gået fra 20 til tre rammerådgivere for at sikre bedre rådgivning og tættere dialog. Fremover vil vi være enerådgivere i Region Hovedstaden for sager på op til 3,5 mio. kr. i rådgiverhonorar. Sager over dette beløb sendes i miniudbud, så vi får mulighed for at byde ind på opgaver i hele landet. Der har været lagt meget energi i tilbudsprocessen, som startede helt tilbage i efteråret ’18, og vi er således stolte over, at vores tilbud blev vurderet bedst på alle tre kriterier: “Pris”, “Organisation, ressourcer og kompetencer” samt “Cases”. At vinde denne rammeaftale med Bygningsstyrelsen er et vigtigt led i H+ARKITEKTER’s vision om at være førende rådgiver inden for offentligt byggeri. 

<<<