I samarbejde med Dorte Mandrup Arkitekter deltog tegnestuen i konkurrencen om et nyt Multihus i Rødvig. Landskabsplanen er udarbejdet med henblik på at kunne fungere som offentligt park/legeplads.

Huset og landskabet er tænkt i tæt forbindelse, med grafiske bearbejdninger af facader, som stiliserer det landskabsmotiv, der omgiver bebyggelsen. Landskabsplanen supplerer med en tæt stævningsskov i umiddelbar forbindelse til bygningen.

Planen indeholder forskellige elementer, som sikrer faciliteter for en meget bred målgruppe.

Multifladen er en flade med farvet asfalt med udfordringer til rulleskøjte- og skateraktiviteter samt basketballbane, streetball, trickcykler osv.

Picnicområde med grillplads og bålplads placeres højt og med kontakt til både skaterområdet og motorikområdet, hvorved voksenliv, leg og ungdomsaktiviteter kan knyttes naturligt sammen. Her er der boulebane, siddemøbler og mulighed for anlæg af udendørs fitness.

Motorik fladen er beregnet til de mere legende aktiviteter, ”tag fat-bane” blandt bølgende bakker, forhindringer i flere størrelser og nedgravede trampoliner giver dette område en meget motorisk stimulerende karakter.

Søjleskoven med stier, skjulte legeelementer og klatremuligheder binder området sammen og knytter til helhedsplanen.

<<<