SUPERFLEX har udviklet koncept for The Bank, og i samarbejde med Schul Landskabsarkitekter realiseret et nyt offentligt tilgængeligt byrum på 7.000 m2 centralt placeret i Sharjah, i De Arabiske Emirater. Projektet er en del af den store Biennale, der åbnede 13. marts 2013.

 


Bank Road er transformeret fra et trafikalt belastet byrum til en ny oplevelsesrig park med elementer fra forskellige emigrantkulturer, og er opstået som en videreudvikling af SUPERFLEX’s projekt, Superkilen, på Nørrebro. Det nye byrum bygges op som en stiliseret ørken udført i asfalt. Den fastfrossede ørkentopografi støder op til det nyligt renoverede ørkenslot og strækker sig mod havnen i Sharjah.



Fra første dag er området blevet en vigtig mødeplads for familier og hvilested for arbejdere i området og naboer til pladsen.

<<<